Toegangscontrolesystemen

Automatiseren van poorten

Wilt u uw poort niet handmatig openen en sluiten dan kunt u kiezen voor een automatisering op uw draai- of schuifpoort. Omdat elke poort zijn specifieke kenmerken heeft werken we nauw samen met een leverancier van poortmotoren en accessoires. Voor elke situatie is de juiste motor in huis.

Het gebruiksgemak van een boven- of ondergrondse poortautomatisering zal u zeker bevallen.

Toegangscontrole

Onder toegangscontrole vallen alle systemen waarmee de toegang en het verlaten van een huis, bedrijfspand of terrein gedeeltelijk of geheel wordt gecontroleerd. Daarbij kan het gaan om een intercom- of videofooninstallatie bij de toegangspoort van uw woonhuis maar ook persoonsgebonden proximity-kaarten, ja zelfs vinger- of irisscan voor uw personeel bij het betreden en/of verlaten van uw bedrijfspand of terrein behoren tot de mogelijkheden. Hekwerk- en Montagebedrijf Mulder kan bogen op een decennium ervaring met al deze systemen. Vanzelfsprekend geven wij u een goed onderbouwd advies en verzorgen we graag de levering en installatie.

Terreinbeveiliging

Een “veilig gevoel” is geen eenduidig begrip; waar de een al tevreden is met een gaashekwerk zal de ander kiezen voor spijlenhekwerk. Als extra beveiliging op uw hekwerk zijn er diverse terreinbeveiligingssystemen die de veiligheid vergroten. Denk daarbij aan hekwerkdetectie in de vorm van een schrikdraadsysteem, E-velddetectie of trillingsdetectie. Toepassen van slagbomen, inzinkbare palen, parkeerbeugels en blokkade-producten kunnen ook bijdragen aan de door u gewenste veilige woon- of werkplek.